My Beauty Trends 2021

My Beauty Trends 2021

Hey beauty's!

Het jaar 2020 was allesbehalve gemakkelijk voor onze schoonheidsroutine. Als gevolg van de Corona pandemie moesten kappers, schoonheids- en nagelstudio's tijdelijk sluiten. Zelden hebben we op Instagram zoveel haarlijnen, borstelige wenkbrauwen en afgebladderde vingernagels gezien. Hoewel de crisis nog niet voorbij is, zijn er sprankjes hoop voor 2021 en dat is maar goed ook, want er zijn geweldige nieuwe schoonheidstrends om in het nieuwe jaar te proberen. Of je nu op zoek bent naar nieuwe inspiratie of styling tips, ik heb de beste beauty trends voor 2021 op een rijtje gezet.

Beauty trends 2021: Dit zijn de looks waar we voor gaan

Skinimalisme - de nieuwe natuurlijkheid

Barbie-looks en opvallende contouren waren misschien in zwang in 2020, maar in het nieuwe jaar keren we terug naar onze natuurlijke schoonheid. Veel topmodellen zweren al jaren bij de no-make-up look. De 'nieuwe' natuurlijkheid komt ook tot uiting op de catwalks van Raf Simons, Alexander McQueen of Alberta Ferretti, met modellen die bijna zonder make-up over de catwalk lopen. Zoals de term 'skinimalisme' al impliceert, gaat het bij deze schoonheidstrend om minimalisme en onze eigen huid.

Onze huid wordt niet langer verborgen onder een dikke laag make-up, maar getoond met al haar textuur, sproeten en rimpels. Omdat niet iedereen gezegend is met een heldere huid en de perfecte gloed, is huidverzorging in 2021 nog belangrijker. Een droge huid ziet er snel vaal en grauw uit. Er kunnen zowel rode vlekken als kleine droogtelijntjes op het gezicht verschijnen. Om dit te voorkomen kunnen huidverzorgingsproducten op basis van een olie-in-water emulsie helpen, en vochtinbrengende ingrediënten zoals gylcerine, ureum of hyaluronzuur kunnen de huid ook helpen extra vocht vast te houden. Dit is perfect te combineren met ons massage-apparaat met natuurlijke kwarts steen.

Een onzuivere huid heeft speciale verzorging nodig. Er moet aandacht besteed worden aan regelmatige reiniging met pH-neutrale producten. Bovendien moet de eigen voeding, stress en hormoonhuishouding gecontroleerd worden. Hoe meer we voor onze eigen gezondheid zorgen, hoe frisser onze eigen huid zal stralen.

Beauty trends 2021: het komt en het gaat

Zoals eerder gezegd, vervangen no-makeup looks het contouren, waar de Kardashian-Jenner clan bij zweert. Dat geldt echter niet voor onze wenkbrauwen. Statement wenkbrauwen zijn nog steeds trending en krijgen verschillende updates. Of het nu gitzwarte gothic wenkbrauwen zijn of natuurlijk naar boven gekamd met wenkbrauwzeep, onze oogzone blijft het middelpunt van onze dagelijkse schoonheidsroutine.